Om drivFinans

Om drivFinans

Om_drivFinans

drivFinans tilbyr helhetlig og uavhengig finansiell rådgivning for privatpersoner. Vi er lokalisert med et rådgivningskontor på Kongsvinger og har Hedmark, Akershus og Oslo som våre primære markedsområder.

Vi tilbyr bistand og rådgivning innenfor områdene daglig økonomi, personlig finans, familie, arv og skifte.

Uansett finansiell status, livssituasjon og hvilke behov og ønsker dere måtte ha for deres økonomi - jobber vi kun med et mål for øyet og det er å finne frem til de løsningene som gjør at våre kunder skal «få mest mulig ut av deres økonomi».

Hvordan vi jobber

I drivFinans tilbyr vi rådgivning som er objektiv og uavhengig, praktisk, samtidig med at vi skal være eksepsjonelt gode på oppfølging.

Dette mener vi er helt avgjørende for å kunne levere god rådgivning som kun fokuserer på deg og din økonomi.

Hvem vi er

I drivFinans arbeider Peter Andersen Drivdal som daglig leder og finansiell rådgiver. Drivdal er utdannet økonom og har flere års erfaring fra bankvirksomhet.

Videre når oppdraget skulle kreve det, har vi et godt samarbeid med flere lokale advokatkontorer innenfor de respektive markedsområdene.

Karriere

For å levere god rådgiving må vi sette mennesket først. Dette gjelder både for den som skal utfylle rollen som rådgiver og i forhold til de personene vi skal bistå.

Dersom du har et sterkt engasjement for personlig økonomi og det å hjelpe mennesker i ulike livsfaser med deres økonomi, hører vi gjerne fra deg.