Hvem vi er

Hvem vi er

Daglig leder og finansiell rådgiver Peter Andersen Drivdal er utdannet økonom og har flere års erfaring som autorisert finansiell rådgiver (AFR) mot privatpersoner fra en lokalbank – med solid kompetanse innenfor områdene finansiering (kreditt), forsikring, sparing og plassering samt daglig økonomi (daglig bank).

 

Peter Andersen Drivdal

Daglig leder | Finansiell rådgiver i drivFinans

Telefon: 45 88 22 64

E-post: peter@drivFinans.no

Knytt kontakt: LinkedIn

 

Utdannelse:

Master, Entreprenørskap og innovasjon – Handelshøyskolen ved Norges miljø og biovitenskapelige universitet (NMBU), 2011.

Bachelor, Økonomi og administrasjon – Universitetet i Agder (UiA), 2009.

 

Kurs og sertifiseringer:

Autorisert finansiell rådgiver (AFR) – Autorisasjonsordningen for finansielle rådgivere, 2015.

Godkjenningsordningen for selgere og rådgivere i skadeforsikring (GOS), 2016.

Grunnkurs skadeforsikring – Eika Gruppen, 2014.

Dagligbank – Eika Gruppen, 2014.

 

 

Samarbeidspartnere

drivFinans har videre flere samarbeidspartnere, herunder samarbeider vi tett med flere lokale advokatkontorer innenfor de respektive markedsområdene. For de oppdragene hvor stilles en større grad av juridisk kompetanse innhenter vi erfarne advokater for å bistå i vår rådgivning.

 

Uansett finansiell status, livssituasjon og hvilke behov og ønsker dere måtte ha for deres økonomi – jobber vi kun med et mål for øyet og det er å finne frem til de løsningene som gjør at våre kunder skal «få mest mulig ut av deres økonomi».

Har du en sak du ønsker vurdert av en uavhengig finansiell rådgiver, ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat – vi ser frem til å bistå deg!.

 

 

 

 

Daglig leder | Finansiell rådgiver i drivFinans